Krakersy z pastą z tuńczyka, z kremem chrzanowym i świeżym ogórkiem z mięsem i serem żółtym.
Pasta z tuńczyka:
http://kokieteriasmaku.blogspot.com/2013/07/pasta-jajeczna-idealna-na-weekendowe.html?q=pasta+z+tu%C5%84czyka
Krem chrzanowy:
Potrzebne produkty
- 1 Serek śmietankowy twój smak- Piątnica
- 1 łyżka chrzanu
- szczypta soli
- szczypta pierzu
- świeży ogórek
Wykonanie
Wszystkie składniki mieszamy oprócz górka- ogórek dajemy na wierzch każdego krakersa.
Mięso i tarty ser żółty
Mięso w słoiku gotowe kupione od rzeźnika- w smaku bardzo podobne do konserwy jednak o 200% lepsza jakość mięsa:)
Fajne pomysły:) na spotknie z znajomymi:)Zapraszam cie na szczyptę soli:)
OdpowiedzUsuńZaproszenie przyjęte i bardzo podoba mi się strona:)
Usuńekspresowa przekąska, na imprezę idealna!
OdpowiedzUsuńTylko warto ją zrobić albo tuż przed imprezą albo przygotować kremy położyć obok krakersy i żeby każdy sobie smarował takim na jaki ma ochotę sam bo szybko miękną :)
OdpowiedzUsuń